Zgjedhje 2017

  Luana merr dhuratë nga Dubai nga një person special [FOTO]

  Apr 04, 2017

  Nuk është ndonjë shufër ari as ndonjë makinë e shtrenjtë.

  Luana është ëmbëlsuar shumë nga dhurata e  që mamaja e saj i ka sjellë nga Dubai dhe që është një çokollatë. Nëse mendonit se moderatoren simpatike mund ta emocionin vetëm dhuratat e shtrenjta, ajo sapo tregoi se nuk ka dhuratë më të shtrenjtë sa ajo që bëhet nga një person special si mamaja. "Mami më sjell çokollata nga Dubai”,  shkruan  moderatorja.

   luana.jpg

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll