Familja Kardashian më e shqetësuar se kurrë dhe shkaku është ky...

Apr 05, 2017

Për sa kohë mund të vazhdojnë kështu?

Të gjithë skenaret intrigantë të Kris Jenner për të manipuluar xhirimet në Keeping Up with the Kardashians duket se u janë kthyer mbrapsht. Radar Online bën me dije se gjithçka është e kotë pasi vlerësimet pozitive të këtij spektakli reality kanë rënë në pikën e tyre më të ulët që nga momenti kur është shfaqur për herë të parë. Operacioni i Kim K për t’i mundësuar që të bënte një fëmijë të tretë dhe ekzaminimi i pjesës së legenit të saj ishin kryefjala e javës së kaluar, por nuk patën rezultatin e shpresuar. Sipas Radar Online, episodi për shtatzaninë e Kim solli vetëm 1.16 milionë njerëz para ekranit. KUWK, që dikur kapte 3 milionë njerëz për episod, po sjell gjithmonë e më pak spektatorë dhe nuk dihet sa mund të vazhdojë, pavarësisht përpjekjeve thuajse të dëshpëruara të Kim dhe Kris. Të jetë ky fillimi i fundit të perandorisë Kardashian?

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll