Zgjedhje 2017

  Orlando Bloom më në fund flet për ndarjen dhe rrëfimi i tij do ju trondisë

  Apr 13, 2017

  Ishte shumë e dukshme, edhe thjesht vetëm nga fotot, se Orlando Bloom ishte shumë më i përfshirë në lidhje se sa Katy Perry.

  Marrëdhënia e tyre zgjati rreth 10 muaj, por vëmendja mediatike e vazhdueshme e bëri të dukej si një jetë të tërë. Megjithatë që nga ndarja ka kaluar kohë e mjaftueshme sa Bloom të flasë pa shqetësime për atë që kaloi. Në një rrëfim me zemër të hapur, ai trishtoi lexuesit e Elle UK duke thënë se pavarësiht faktit që Perry është shumë person i ndjekur, Orlando mendons e njerëzve nga ana tjetër nuk u intereson se çfarë bën ai. Kjo është dhe arsyeja për të cilën nuk e ka pasur kurrë problem të shihen bashkë. Këtu jo vetëm aktori britnik ul veten në një nivel poshtë Katy Perry, por gjithashtu nënkupton se ishte kjo e fundit ajo që e ndërmori hapin e aprë për t’i dhënë fund.

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll