Roza Lati e quajti plastikë, ky është reagimi i Aurela Hoxhës… [VIDEO]

Apr 19, 2017

Roza Lati ndër të tjera dallohet për tipin e çiltër dhe që nuk nguron të thotë atë që mendon. Këtë ka bërë edhe në intervistën e fundit që dha për “da’Sara”. Në fillim të intervistës  Dasarës iu kujtua një personazh që  kishte refuzuar t’i vinte në emision. “Mua më ka dalë nami. ka personazhe që thonë: ‘Nuk jam unë për targetin e emisionit  tënd”, mu kujtua që ma tha Aurela Hoxha”, u shpreh Dasara.

Ndërkohë ajo që tërhoqi vëmëndjen ishte edhe deklarata e Rozës: “Aurela ka frikë se nuk është aq reale. Flasim të paktën për personalitetin se për paraqitjen e dimë që s’është, edhe pse e mohon. Por le të themi se ndoshta ngaqë nuk është reale, mbase ka frikë se ti Dasara të nxjerr shumë të vërtetën lakuriqe”.

(min 3: 20-3 :40) 

Por ka qenë i menjëhershëm edhe reagimi i Aurelës e cila mëngjesin e sotëm ka postuar një video throwback në plazh krahas së cilës shkruante: “Next to me”.  Të jetë ky  një mesazh i nënkuptuar për Rozën?

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll