Pas Luanës, edhe Marina probleme me policinë?! [VIDEO]

Apr 19, 2017

Duket se telashet me policinë vazhdojnë për motrat Vjollca!

Getoari dhe Marina vazhdojnë ta shijojnë lidhjen si në fillimet e tyre. Por çifti simpatik mbrëmjen e kaluar është përballur me një incident të pakëndshëm. Teksa kanë qenë në zonën e “Librit Universitar”, janë ndaluar nga polici pasi kishin parkuar makinën në vendin e gabuar. Ky moment tregohet nga kjo video e kapur rastësisht nga disa kalimtarë të cilët shpreheshin: “E mori një gjobë të mirë ky, kishte ndaluar makinën aty ku nuk duhej”.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll