Zgjedhje 2017

  Blerja e radhës për Noizyn nuk është makinë luksoze, por… [FOTO]

  Apr 20, 2017

  Ndërkohë që një  tjetër reper i pasur dhe me famë mund të synojë ta jetojë jetën sikur të ishte e fundit apo të koleksionojë sa më shumë të dashura, me Noizyn ndodh ndryshe.

  30 vjeçari  ka një dashuri të veçantë për makinat dhe orët të cilat tashmë i ka kthyer në koleksion. Kështu pasi bleu makinat e fundit të cilat i quajti “Rihanna” dhe “Shakira”, reperi sapo bëri edhe blerjen e radhës në udhëtimin e fundit. “Mirëse erdhe në familje Qunto” shkruan ai krah videos me orën që mban në dorë. Presim të shohim kujt do t’ia dhurojë mirëseardhjen e radhës. \intv.al\

  logonoiz.jpg

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll