Era Istrefi dhe Roza Lati kanë një të përbashkët, nuk do ta besoni çfarë! [FOTO]

Apr 21, 2017

Ato të dyja vërtet nuk i bashkon profesioni, por diçka tjetër po.

Era Istrefi dhe Roza Lati mbrëmjen e kaluar kanë patur një urim të përbashkët për festimin e pirjes së canabisit. Nëse keni pare shënimin 4/20, është një kod-term që i referohet konsumit rë canabisit sidonos pirjes së tij në orën 4:20 të mëngjesit dhe festohet me 20 prill në SHBA (4/20).

Si duket Roza dhe Era kanë një dobësi të veçantë për bimën e quajtur "paqja jeshile" të cilën nuk harruan ta kujtonin në datën e caktuar. Ndërkohë që Roza e ka uruar me një nga fotot e saj të realizuara së fundmi ku mban një cigare të tillë në gojë,  Era me një kapele mbi të cilën shkruhej thjeshtë “Happy 4\20”.  \intva.l\

rozabrenda.jpg

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll