Zgjedhje 2017

  Blero një foto me armë, për kë e ka plumbin? [FOTO]

  Apr 21, 2017

  Blero është bërë agresiv!

  Nuk e dimë çfarë e ka acaruar kaq shumë këngëtarin që ka guxuar madje të marrë armën dhe t’ia drejtojë dikujt. “Ç’ka the se nuk niva mir?”, shkruan Blero krah fotos me një armë të cilën është gati për ta shkrepur. Të gjithë u bëmë kuriozë se për kë e ka rezervuar ai këtë plumb!

  blerooo.png

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll