Zgjedhje 2017

  Shokues mesazhi që ka marrë këtë mëngjes Roza Lati [FOTO]

  Apr 21, 2017

  Më shumë se nga energjia  i emisionit, Roza Lati mëngjesin e sotëm është ndjerë “Hangover” nga mesazhi që ka marrë.

   Moderatorja ka mbetur e habitur nga dikush që i dërgonte mesazhe të çuditshme në mesazhet private në Instagram. Një vajzë së cilës i pëlqen të jetë e nënshtruar , kërkon të jetë e tillë edhe nga Roza duke i ofruar kësaj të fundit shërbime të çuditshme.

  Edhe pse ka mbetur e habitur, 30 vjeçarja i ka kthyer përgjigje duke i thënë: “Më fal, e ke problem mendor këtë gjë? Je tip mazokiste? Mos ke nevojë të yshtesh tek ndonjë hoxhë moj motër?

  Ndërkohë që vajza vazhdon e bindur në kërkesat e saj,  se thjesht kërkon të jetë e nënshtruar.

  Dhe në fund  nuk kishte përgjigje më të mirë se ajo e Rozës: “Të rujt Zoti” se vërtet vajza në fjalë ka nevojë.\intv.al\

   logo1.png

  logo2.png

   

  logo3.png

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll