Riri bën ligjin, detyron yjet e spektaklit të hanë këtë ushqim të pazakontë! [FOTO]

May 03, 2017

Këtu flasim për emra si Kendall Jenner!

Pas mbrëmjes më të madhe fashion erdhi koha për pak ushqim të yndyrshëm që zakonisht nuk ka lidhje me këto lloj personazhesh. Por vajza e keqe Riri nuk deshte t’ia dinte fare dhe i detyroi të gjithë të luanin nën rregullat e saj. Në after-party e organizuar nga bukuroshja 28 vjeçare është shërbyer fast food, duke detyruar emra si Kendall Jenner, e cila është një supermodele meqë ra fjala, të hanin një ushqim aspak klas apo dietik. Pikërisht ashtu pasi duket se në festën e Ririt vëmendja nuk ishte tek paraqitja por tek përmbajtja. Pra, nuk kishte aspak rëndësi që të dukeshin bukur për selfie, por thjesht që t’ia kalonin mirë. 

metburg.jpg

metburg2.jpg

metburg3.jpg

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll