Aurela Hoxha flet për herë të parë për sherrin me Roza Latin [FOTO]

May 06, 2017

Ato të  dyja dikur kanë patur një marrëdhënie të mirë dhe nuk dihet cfarë e ka sjellë acarimin mes vajzave.

Megjithatë  si e mirëqenë  merret një  deklaratë  e Rozë s gjatë  një  intervistë  për “da’Sara show ” ku e quajti Hoxhën jo origjinale si në dukje ashtu edhe në pamje gjatë një interviste.

Pavarësisht reagimeve të  deritanishme të Rozës dhe të atyre të nënkuptuara nga ana e Aurelës, kjo e fundit vetëm tani ka reaguar publikisht.

E pyetur se nga e kishte zanafillën gjithë  ky debat mes tyre, Aurela u përgjigj: “Të ketë konflikt, apo tension kjo duhet të jetë nga të dyja palët, e nga ana ime nuk rezulton një gjë e tillë.  Në rastin konkret unë nuk e di përse jam lakuar, sepse deri më tani nuk kam asnjë kontakt më atë vajzë. Nuk i kam kthyer përgjigje pasi shumë personave nuk mund t’i personalitet.

Ndërsa sa iu takon pushimeve në  Maldive, nëse të  gjithë  kanë  menduar se bëhet fjalë për ndonjë mashkull, Aurela ka surprizuar duke thënë se atje ishte me mikeshën e saj, Dorina Memën. Gjithashtu shuan edhe një  kureshtje tjetër duke zbuluar se aktualisht nuk është  në  një  marrëdhënie.

 gukui.png

 

gtertertwe.png

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll