Zgjedhje 2017

  Pas “Selfie-t” dhe “Belfie-t”, Marina Fara nxjerr një trend të ri [FOTO]

  May 10, 2017

  Vajza seksi e Eli Farës vazhdon  të na surprizojë me fotot e saj.

  Pas “Selfie-ve”” dhe “Belfie-ve” Marina Fara ka nxjerrë një trend të ri të bërjes së fotove. Brunja seksi  me këtë foto të postuar tregoi se shumë mirë mund t’i bëhet selfie edhe gjoksit. Pozat  e saj provokuese tani në vazhdim do të jenë edhe në këtë formë, megjithëse sido që të dalë Marina sërish tërheq goxha vëmëndje! \intv.al\

  jkmlmpmo.png

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll