Zgjedhje 2017

  Nuk do ta besoni çfarë i bashkon Roza Latin me motrat Kardashian [FOTO/VIDEO]

  May 13, 2017

  Deri tani ato nuk i bashkonte asgjë.

  Por pas mbrëmjes të  së  mërkurës , Roza Lati dhe motrat Kardashian kanë një të  përbashkët. Moderatorja e "Hangover" zgjodhi fustanin e saj për eventin e radhës ku ishte ftuar . Dhe pas shumë  provave, zgjedhja perfundimtare ishte ky fustan me stil të  veçantë  por që  më  të  veçantë  e bënte çopa e tij e krijuar nga stilistja e njohur botërore Viviene Westwood e çila ka stiluar edhe për motrat Kardashian. /intv.al/

  rozaaa.png

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll