Lori Hoxha sapo zbuloi gjënë më të shëmtuar që ka blerë ndonjëherë [FOTO]

May 16, 2017

Blerjet e saj zakonisht tërheqin goxha vëmëndje edhe për luksin që transmetojnë.

 Një fashion icon si ajo, nuk i falet të gabojë në look, por ja që edhe Lori Hoxha gabon. Trashëgimtarja e Top Channel  këtë herë na ka zbuluar blerjen më të shëmtuar që ka bërë ndonjëherë dhe që janë një palë çizme të gjata. Ndoshta, Lori herën tjetër duhet të mendohet dy herë para se të bëjë blerje online. \intv.al\ 

njdbfjgnlrf.png

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll