Kënga e re e Lind Islamit merr vetëm 1 unlike, nuk do ta besoni nga kush i ka ardhur! [FOTO]

May 17, 2017

Kot nuk thonë që “i joti ta fut”!

Ky është edhe rasti i Lind Islamit, i cili ka vuajtur një thikë të vërtetë pas shpine nga e dashura e tij Venera. Ai dje publikoi këngën e tij të re, “Blla blla” dhe mori ekskluzivisht vetëm reagime pozitive nga publike, deri sa në atë mes u fut Venera. Bjondja bukuroshe është absolutisht e vetmja që i ka dhënë unlike deri tani këngës së re të gjysmës së saj. Nga e dimë këtë? Ishte vetëm ajo që me shumë krenari e publikoi këtë fakt në Instagram, ku krahas unlike-ut të vetëm të rrethuar me të kuqe vendosi mbishkrimin “the one and only”. Si për të treguar se ishte e vetmja në jetën e Lindit, për më shumë se një kuptim. Por jemi të bindur që e bëri sa për të prishur syrin e keq...

venera-lindi.jpg

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll