Bashkëshortja e Ermal Fejzullahut zbulon të dashurën e Ledri Vulës [FOTO]

May 19, 2017

Oops!

Duket se gjërat po bëhen serioze. Një ndër djemtë më të pëlqyer nga femrat,  Ledri Vula duket se ka gjetur një dashuri  të re pas ndarjes nga vajza e ish kryeprokurorit, Theodori Sollaku. Vajza në fjalë quhet Sara Hoxha dhe ka qenë shoqëruesja e Ledrit në ditëlindjen e bashkëshortes së Ermal Fejzullahut. Bashkë me ta ka qenë edhe reperi tjetër Lumi B me bashkëshorten. Në këtë foto shfaqen Sara, Miranda ( bashkëshorja e Lumit) dhe Ariana (bashkëshortja e Ermalit.)

3c3e3e2bd7419c9593a6f86ebd2df331-300x206.png

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll