Arjon Muça ndryshon profesion

Mar 07, 2016

Kjo foto na bëri të gjithëve kuriozë.

Arjon Muça ndodhet në pozicionin e tatuazhistit dhe duket se po e shijon këtë gjë. Nuk dimë nëse do ta bëjë për shumë kohë këtë gjë por një tatuazh të paktën e bëri. Kujtojmë se ai ka mbaruar shkollën për arkitekturë dhe piktura me siguri është një pikë e fortë e tij. Ne i urojmë suksese. 

 

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll