U përfol se u ndanë, por Klaudia Pepa dhe Albi Nako na çudisin me këtë që bëjnë [FOTO]

Jul 12, 2017

Divorci mes Klaudia Pepës dhe koreografit Albi Nako ka qenë vëmëndja e të gjithëve së fundmi.

Ndërkohë që ndjekësit e tyre janë ndare në dy klane për t’i vënë gishtin se cili prej tyre e ka patur fajin për ndarjen, ish çifti na surprizon me gjestin e bërë. Komentet komplimentuese nga ana e Albit në fotot e Klaudias nuk mungojnë as pas ndarjes.

uiit7.png

Po ashtu edhe balerina në fotot e ish bashkëshortit. Këto Emoji me yje që lë Albi në fotot e Klaudias e bëjnë situatën mes tyre edhe më shumë të paqartë. Thua të kenë mbetur dy miq të mirë pas ndarjes?

rywy6.png

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll