Foto të rralla! Moderatoret shqiptare që rrallë herë “zhvishen” në bikini [FOTO]

Jul 17, 2017

Me siguri këto moderatore nuk i kemi pare më parë të veshura në bikini…

Në Shqipëri jemi mësuar t’i shohim shumë personazhe femra “VIP” me shumë të zhveshura sesa të veshura por disa të tjera rrallë herë i shohim të ekspozojnë trupin e tyre. Ka shumë të bëjë edhe pozicioni që kanë në media por kjo është më shumë një zgjedhje e tyre. Shume prej nesh mbase kete 5 moderatore që bëjnë pjesë në këtë Top5 nuk i kemi pare më parë të veshura në bikini. Emisioni “Fun Day” me moderatore Fatma Methasani në INTv foli për këto 5 moderatore te cilat jane shumë të preferuara nga publiku dhe kështu tregoi fotot e tyre në bikini, foto shumë të rralla këto./intv.al/

1)Ilva Tare

ilvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

 

2)Arbana Osmani

5a822a7a-dc42-4ca5-8023-38d8834e37e7.jpg

 

3)Rudina Magjistari

rudinaaaa.jpg

 

4)Alketa Vejsiu

780e2a1c-5278-47bf-88f0-035a15566deb.jpg

 

5)Eneda Tarifa

eneda-1405979076.jpg

 

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll