Ekskluzive: “Fëmija ynë do të quhet LUCIFER!” Seks treshe dhe një shtatzëni! Ish Miss Albania prezanton trekëndëshin e saj të dashurisë!

Aug 09, 2017

Egla Harxhi ishte e ftuara e fundit për këtë sezon të INterview së bashku me dy personat e saj të zemrës. Ale dhe Alesia janë dy njerëzit që plotësojnë trekëndëshin e saj të dashurisë. Le të themi që nuk ndodh përditë të shohim një trio në lidhje me njëri tjetrin dhe aq më tepër një fëmijë që vjen në jetë nga kjo dashuri.

Hidhini një sy videos më poshtë.

 

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll