Ledion Liço nxjerr në dritë dy aksesorët e tij më “esencialë” [FOTO]

Aug 12, 2017

Moderatori i njohur gjithmonë është njohur edhe për shijen e tij të veçantë për sa i përket pamjes së jashtme.

Mjafton të mendosh sa herë ka ndryshuar look përgjatë viteve, disa prej tyre edhe kontroversialë, për të kuptuar diçka të tillë. Së fundmi ai ka bërë publike në Insta Story-n e tij dy aksesorë që sipas tij janë më “esencialët”, duke parë edhe mbishkrimin në foto. Megjithatë, duhet thënë që nuk bëhet fjalë për asgjë jashtë të zakonshmes, një palë syze të zeza dielli dhe çakmaku, gjithashtu i zi. Ky i fundit veçanërisht nuk mund të mungonte duke qenë se Ledioni është konsumues i duhanit.

essent.jpg

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll