Eranda Libohova, shumë sensuale brenda në det nën rimet e Despacito! [VIDEO]

Aug 12, 2017

Këngëtarja e njohur ka zgjedhur një mënyrë të veçantë për të kërcyer, brenda në det.

Edhe spe këtë e ka bërë për një video shumë të shkurtër Instagrami, sërish është i dukshëm fakti se sa po argëtohet. Ajo duket shumë tërheqëse në bikini, me trupin seksi në një formë që nuk ka të sharë. Dhe nuk kishte mënyrë më të mirë për të nxjerrë në pah format e saj se sa duke kërcyer mbi dety në mënyrë sensuale nën rimet e super-hitit latin. Duhet thënë që kjo është një mënyrë goxha e mirë për ta shijuar këtë këngë, edhe pse nuk na kishte rastisur kështu më parë.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll