Beatrix mallëngjehet, poston këtë foto të familjes [FOTO]

Sep 13, 2017

Jo pak herë, edhe publikisht, Beatrix e ka shprehur mungesën e babait.

 Ashtu si çdo fëmijë, edhe Trixa ka dashur që ai të jetë i pranishëm në çdo festë apo arritje të saj. Megjithatë ruan ende kujtime të bukura nga babai dhe njëri ndër to është edhe kjo foto e publikuar nga vetë ajo. Mami Antigona, babai, vëllai Albani dhe Beatrix vetë; një kornizë  e bukur  familjare nga e cila mund të shihni edhe Albanin dhe Beatrix-in të vegjël. 

rtgrghfh.png

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll