Zgjedhje 2017

  Jennifer Lopez-Cristiano Ronaldo, kjo është e çmendur pas teje [VIDEO]

  Jan 11, 2017

  Këngëtarja e famshme i ka dhuruar surprizën më të bukur të ditëlindjes kushërirës së saj, Tina Rios. Kjo e fundit është një admiruese e flaktë sulmuesit të Real Madrid-it dhe ka ndodhur që festën e përvjetorit të saj e ka organizuar në një klub nate në Portugali. Aty “rastësisht” ka qenë Ronaldo, të cilit Lopez i ka kërkuar një përqafim për kushërirën e saj. 31-vjeçari sigurisht që ka pranuar.

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll