Shtatë kandidatët për golin e vitit të UEFA-s [VIDEO]

Aug 10, 2017

UEFA ka publikuar shtatë golat më të bukura të këtij sezoni dhe ka hapur votimin për golin më të mirë të sezonit të kaluar 2016/17.

Në këtë listë konkurrojnë shtatë futbollistë, me supergolat e tyre të shënuar në garat Evropiane.

Votimi do të zgjat deri më 27 gusht, kur edhe do të publikohen votat dhe do të zgjidhet goli më i mirë i sezonit. .

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll