Zgjedhje 2017

  Ja fjalët më të kërkuara në Google për vitin 2016

  Dec 19, 2016

  Gjiganti i teknologjisë Google, ka publikuar një listë me 10 fjalët më të kërkuara për vitin 2016. Në këtë liste përfshihen terma të ndryshëm, duke filluar nga emra personazhesh të njohur me ndikim, lojra të shndërruara në trend dhe emra uraganesh gjithashtu.

   Këto janë termat më të kërkuar në Google për vitin 2016:

  1. Powerball      

  2. Prince              

  3. Hurricane Matthew   

  4. Pokemon Go

  5. Slither.io        

  6. Olimpiada      

  7. David Bowie 

  8. Trump             

  9. Zgjedhjet       

  10. Hillary Clinton

   

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll