Zgjedhje 2017

  E pabesueshme: Makina Tesla që vetë-drejtohet parashikon aksidentin e rëndë! [VIDEO]

  Dec 28, 2016

  Është e mrekullueshme ajo që ka ndodhur me një makinë që vetë-drejtohet në Hollandë.

  Pamjet filmike kanë kapur momentin fantastik kur një makinë Tesla ka frenuar disa momete përpara se një përplasjeje me shpejtësi të lartë. Video tregon se si Autopiloti i Tesla, një teknologji asistente drejtimi, që duket se ka parashikuar një përplasje shumë të keqe ndërmjet dy makinave. Dhe çfarë është edhe më intriguese është fakti se shoferi i makinës tjetër as nuk e kishte kuptuar fare se çfarë do të ndodhte e jo më të parashikonte aksidentin. Ngjarja nuk pati të lënduar.

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll