Zgjedhje 2017

  10 gjërat që do ju ndryshojnë jetën gjatë 2017-ës [FOTO/VIDEO]

  Dec 29, 2016

  Çfarë pajisje të reja teknologjike do na mbajnë në rradhë për vitin e ardhshëm?

  Çfarë filmash do na mbajtë të gozhduar para ekranit? Deri ku do të shkojë teknologjia në 2017?! Po lojrat? Këto dhe shumë pyetje të tjera janë ato bëjmë shpesh këtë fundvit, pasi, le ta pranojmë të gjithë, teknologjia po bëhët një pjesë e rëndësishme e jetës tonë. Në mënyrë që t’iu japim përgjigje këtyre pyetjeve ne kemi përzgjedhur disa nga gjetjet më interesante për vitin tjetër. Hidhini një sy!

   

  Nintendo Switch

  nintendo-switch.jpg

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild (lojë)

  the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild.jpg

  Virtual reality

  virtual-reality_1.jpg

  Star Wars Episodi VIII

   takethemdown_by_dan_zhbanov-d9wmmbr.jpg

  Legion (serial)

  legion-tv-series-first-look.jpg

  Mass Effect: Andromeda

  Mass-Effect-Andromeda.jpg

  Guardians of the Galaxy 2

   Game of Thrones Sezoni 7

  game-of-thrones-season-7.jpg

  Project Scorpio

  xbox-2-scorpio.jpg

  American Gods

  ricky-whittle-american-gods.jpg

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll