Zgjedhje 2017

  Ja si na e ndryshon botën teknologjia 7D [VIDEO]

  Dec 31, 2016

  Deri më tani jemi njohur për mrekullitë dhe të mirat që na sjell teknologjia në 3D.

  Mendja e një njeriu nuk mund të konceptojë se shkencëtarët do të vënë në zbatim teknologjinë 7D dhe për më tepër, nuk arrijmë ta imagjinojmë funksionin e saj.

  Videoja jep disa demonstrime që do të ju tregojë se si funksionon ajo.

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll