Zgjedhje 2017

  Makina elektrike që sfidon tipin Tesla, kap 60km/h për 2,39 sekonda. Detajet [FOTO]

  Jan 04, 2017

  Kjo lloj makine mendohet të jetë “specia e re” e automjeteve me aftësi vetëkontrolluese.

  E pajisur me një gamë të gjërë sensorësh që kujdesen për ju dhe mund të përshkojë deri në 608 km. Gjithashtu mund të shkojë nga 0-60 km/h në vetëm 2.39 sekonda, më shpejt se modelet Tesla. Faraday Future kompania misterioze e makinave elktrike është duke sfiduar Tesla-n me modelin e tyre më të fundit. FF91 quhet makina më e fundit e cila u prezantua për herë të parë në Consumer Electronics Show në Las Vegas. Ajo është e pajisur me një lloj inteligjence artificiale, e aftë për tu drejtuar vetë, e cila "ju lidh me botën". Thuhet gjithashtu se është vetura më e shpejtë në botë.

  3BD3BFFD00000578-4086252-image-a-22_1483500028302.jpg

  3BD3BFF300000578-4086252-image-a-31_1483500245938.jpg

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll