Zgjedhje 2017

  Kujdes kur bëni foto të tilla për rrjetet sociale! Ja çfarë ndodh...[FOTO]

  Jan 11, 2017

  Harrojeni këtë lloj poze në profilet tuaja.

  Tashmë nëpërmjet lenteve HD, hacker-sat mund të identifikojnë shenjat e gishtave tuaja. Kështu njerëzit të cilët postojnë foto në rrjetet sociale me poza duke treguar shenjën e paqes duhet të kenë kujdes. Isao Echizen, një professor në Institutin e Informatikës në Japoni, këshilloi që njerëzit të mbajnë duart e tyre kudo që nuk ekspozohen brenda kornizave.  Cilësia e kamerave në smartfona dhe tablet kanë arritur tashmë në një nivel ku thë dhënat e shenjave të gishtave mund të identifikohen nëpërmjet një selfie. 

   

  3C03F36000000578-4104918-image-a-1_1484042123973.jpg

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll