Përgatituni për këto emoji-t e reja që do të vijnë së shpejti [FOTO]

Mar 28, 2017

Së shpejti do të jeni në gjendje që të përdorni emoji me dinosaur , zogj dhe shumë kafshë të tjera dhe emocione të tjera sigurisht.

Emoji të reja priten që të jenë më përfshirëse duke përfshirë edhe vajza me hijab, një nënë që ushqen fëmijën dhe shumë fytyra që nuk tregojnë gjini , një fytyrë që vjell dhe një fytyrë që është gati të shpërtheje nga nervat dhe po shpresojmë që dhe një emoji kokëkuq të përfshihet. Ndërsa nga emoji të ushqimeve, do të shtohen byreket, sanduiçat dhe shumë nga ato që quhen “pretzels”.

Një lajm i mirë për të gjithë të apasionuarit e arkeologjisë dhe historisë , më në fund do të kemi edhe emoji për dinosaurët.

C7lD5JsV4AAS9IQ.jpg

provissionally-accepted-unicode-10-emojipedia.jpg

new-emojis-5.jpg

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll