Këto kufje kanë një funksion mjaft të veçantë [VIDEO]

Apr 24, 2017

Ju prezantojmë me teknologjinë më të fundit të kufjeve.

dBud janë një set kufjesh pa fishë të rregullueshme për vesh  financohen plotësisht nga Kickstarter. Ata kanë ndërtuar një slider që ju lejon të kaloni mes pozicioneve "të hapura" dhe "të mbyllura", duke zvogëluar  e zhurmat e jashtme me 15 decibel ose 30 dB. Krijuesit e tyre, kompania suedeze EarLab, shpjegojnë se një "filtër akustik" i i vendosur në to, ju lejojn përdoruesve të bllokojnë tingujt me zë të lartë, ndërsa ende dëgjojnë zhurmat afër, si bisedat. Të ndërtuara në formë i magnetesh të rrumbullakosura, karakteristikë e dizajnit,  ju lejuon të klikoni butonat së bashku për ruajtje të sigurt. Ky lloj mekanizmi rregullues i filtrimit duket se është në modë tani. Një produkt i ngjashëm i quajtur Knops po rrit fondet edhe për Kickstarter (megjithëse janë më të shtrenjtë, 62 dollarë në vend të 49 dollarëve).

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll