Zgjedhje 2017

  Droni më i fundit është sa xhepi juaj dhe komandohet me telefon [FOTO]

  May 02, 2017

  Risi në teknologji!

  FQ17W Drone është një pajisje që mund të futet në xhep, dhe të apasionuarit e këtyre produkteve tashmë janë të ngazëllyer, për shkak të kontrolleve FFV të kameras dhe çmimit të lirë, prej vetëm 44.99 dollarëve.
  Kur jeni të gatshëm për aterim, vetëm hapni aplikacionin e produktit në telefonin tuaj (Android ose iOS) dhe kamera e integruar në dron do të ju mundësojë të shihni çdo gjë në kohë reale, të kompletuar dhe me një kontrollues të vetëm për lansim dhe zbritje.

  “Ky është një dron i shkëlqyeshëm për fillestarët. Është i lehtë për t’u kontrolluar përmes aplikacionit të thjeshtë të cilin mund ta shkarkoni për telefon duke përdorur kodin QR.” – thuhet në deklaratën e kompanisë.

  “Droni është i lehtë për t’u kontrolluar, gjë që e bën përdorimin e tij shumë më të kënaqshëm.” – ka deklaruar një prej përdoruesve.

  fq17w-drone_1.jpg

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll