Zgjedhje 2017

  Si të shisni makinën e vjetër? Krijoni efekte vizuale si ky artist [VIDEO]

  May 10, 2017

  Për disa prej jush, të shisni makinën e vjetër nuk është diçka e thjeshtë.

  Ju duhet ta publikoni, të bëni lajmërime, foto, të prisni për një përgjigjë et. Në rastin e Eugene Romanovsky, ndodh ndryshe. Ai i tejkaloi limitet dhe krijoi diçka të jashtëzakonshme, që e bëri makinën e tij të vjetër Suzuki Vitara të 1996-ës të kërkohet nga mijëra blerës.
  Romanosky krijoi një video prej 2 minutash me efekte skenike (pak a shumë si Mad Max: Fury Road) dhe videoja e publikuar në YouTube ka kapur më shumë se 2 milion shikime. Shiheni dhe ju, ndoshta do doni ta blini:

   

   

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll