Tesla është duke zhvilluar një teknologji të re të baterive

May 11, 2017

Tesla ka kohë që ka bërë kontratë me kërkuesin Jeff Dahnn .

Edhe pse jo shumë i njohur , Dahn është i njohur për influencën që ka dhe ekspertizën në teknologjinë e baterisë së litiumit.

Në qershor të 2015, Tesla lidhi një kontratë 25 vjecaredhe i mundësoi një ekip prej 25 personash.

Nën umbrellën e Teslës , Dahn dhe ekipi i tij po vazhdon punën për të rritur densitetin e energjisë në qelizat me litium në mënyrë që të përmirësojnë jetëgjatësinë e baterisë.

Në vetëm 6 muaj që është punuar me teknologjinë akoma nuk është zhvilluar një produkt perfundimtar, por  është para të gjithë konkurentëve në këtë teknologji.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll