Spektakolar por i majmë! Iphone8 do të sjellë versionin me efekt pasqyrë që s’mund ta kenë të gjithë [FOTO]

Jul 10, 2017

Dashuruesit e teknologjisë janë në pritje të lançimit të një prej celularëve smartphonë më të kërkuar në botë, Iphone 8. Ndërkohë në media qarkullojnë fotot të ndryshme që zbulojnë detaje nga projektimi i versionit më të fundit të Iphone.

Më parë u tha që Iphone 8 do ketë dy kamera në pjesën e tij të pasme në mënyrë që të kapë sa më shumë detaje nga imazhi i fotografuar, ndërsa sot me sa duket janë zbuluar edhe kasat e e tij.

Sipas këtyre zërave, Iphone 8 do të vijë me 4 ngjyra të ndryshme, por varianti më i shtrenjtë do jetë me efektin pasqyrë dhe sigurisht me një çmim të kripur siç flitet nuk mund ta kenë të gjithë.

Mund të themi që në vend të kamerës për të parë veten mund të përdorni edhe thjesht kasë e tij që është pasqyrë.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll