Do të gëzoheni! Me siguri nuk e dinit këtë “hile” në iPhone-in tuaj për volum më të lartë! [FOTO]

Aug 10, 2017

Jemi në stinën e nxehtë të verës dhe këngët na duken më të bukura nëse i dëgjojmë me volum të lartë në maksimum. E disa herë ankohemi pse iPhone-i ynë nuk ka shumë volum, por tashmë nuk do e bëjmë më. Një përdorues i Twitter ka publikuar një postim në këtë rrjet social ku ka treguar se si ta rrisni volumin e smartphone-it tuaj në pak klikime dhe personat e tjerë e falënderuan pa masë, duke e ripostuar shkrimin e tij 84 mijë herë.

E gjitha çfarë duhet të bëni është të shkoni te “Settings”, zgjidhni “Music”, lëvizni poshtë dhe shkoni te “EQ”, më pas zgjidhni “Late Night” dhe do ta vëreni se ndërkohë që luhet kënga, volumi rritet.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll