Titaniku akoma edhe sot konsiderohet si anija më luksoze e ndërtuar ndonjëherë.
Kjo do të thotë që pavarësisht nëse ishe një pasagjer i klasit të I-rë, të II-të apo të III-të, duhet të paguaje një shumë të konsiderueshme për t’u ngjitur në bord. (bileta e klasit të I-rë kushtonte rreth 61.000 dollarë me monedhën e sotme)
Çka supozon se edhe menuja e shërbyer aty duhet të reflektonte këtë çmim.
Ja pamjet e menuve të shpëtuara nga përmbytja në restorantet e Titanikut.
Klasi i I
Klasi i II
Klasi i III
Mund të mos duket impresionuese në fillim, por të mos harrojmë se po flasim për vitin 1912 dhe artikuj si mish (çfarëdolloj mishi), majonezë me salmon apo djathë Roquefort ishin ushqime luksi për kohën dhe absolutisht jo të mundësuara për konsumin e përditshëm.