INTV NEWS SHOWBIZ MAGAZINA MUSIC MOVIES FASHION MED+ SPORTS VIDEOS
Karakteristikat e fytyrës tregojnë diçka për ju, ja se çfarë

Karakteristikat e fytyrës tregojnë diçka për ju, ja se çfarë

Publikuar më: 21:24 10-09-2021

Kinezët besonin se fytyra ishte një pasqyrim i shpirtit të brendshëm. Në Evropën mesjetare, bukuria konsiderohej një virtyt, dhe shëmtia një shenjë e së keqes

 

Ndërsa këto ide dikur të njohura janë të ndryshme në kohët moderne të sotme, ne ende shpesh i gjykojmë të tjerët bazuar në tiparet e tyre të fytyrës.

Forma e fytyrës

▪ Njerëzit me fytyrë të rrumbullakët konsiderohen jashtëzakonisht të kujdesshëm, të ndjeshëm dhe emocionalë. Ata janë të prirë për fantazi të forta dhe dinë të gëzojnë marrëdhënie të qëndrueshme dhe afatgjata.

 

▪ Njerëzit me një formë të zgjatur të fytyrës janë punëtorë praktikë dhe metodikë. Ata janë zakonisht muskulorë dhe atletikë, kështu që ata janë pak egoistë, kështu që për shkak të egos së tyre ata kanë probleme në marrëdhënie.

▪ Një fytyrë katrore është e lidhur me zjarrin dhe njerëz të tillë shpesh mund të jenë agresivë, ambiciozë ose të prirë për të porositur. Ata janë të vendosur dhe kanë një mendje të mprehtë, analitike.

▪ Forma trekëndore e fytyrës shoqërohet me një trup të hollë dhe epërsi intelektuale.

Vetulla

Vetullat flasin për reputacionin, famën dhe temperamentin.

 

▪ Vetullat e forta sinjalizojnë njerëz agresivë dhe të fortë që janë të aftë në punën me duar.

▪ Vetullat e holla zbulojnë një person që është shpesh i pavendosur.

▪ Vetullat e ulëta zbulojnë një temperament impulsiv, ndërsa vetullat e larta tregojnë një qëndrim më të kujdesshëm kur merrni vendime.

▪ Një vetull e drejtë është një shenjë e një personi me kritere të larta estetike dhe temperament të ndjeshëm.

 

Buzët

Përmes formës së buzëve, ne vlerësojmë sensualitetin, oreksin për ushqim dhe seks, si dhe komunikimin.

 

▪ Një buzë e hollë e sipërme dhe një më e plotë më e ulët tregon dikë që nuk mund të kthehet në një lidhje me të njëjtën masë.

▪ Forma e kundërt sugjeron një person që mund të japë shumë.

 

▪ Buzët e plota të rrumbullakëta janë shenjë e natyrës të kujdesshme dhe të ndjeshme, ndërsa buzët e holla janë tregues i egoizmit.

▪ Kurba rënëse tregon dikë që do të jetë shumë i vështirë për tu kënaqur, ndërsa buzët e ngritura janë një shenjë optimizmi.

▪ Buzët e drejta janë një shenjë e vetëkontrollit.

Rrudhat

▪ Rrudhat rreth syve thuhet se janë linja gëzimi. Ato janë një shenjë e një zemre të hapur dhe një personi që përhap gëzim.

▪ Vijat vertikale të rrudhave mes syve zbulojnë një person shumë racional: është dikush që punon shumë dhe di të jetë shumë i vendosur.

▪ Linjat që shtrihen nga hunda në gojë quhen linja qëllimi. Ato zbulojnë njerëz që janë në rrugën e duhur në jetë.

Sytë

▪ Ngjyra blu e thellë do të thotë që ju jeni një person sensual dhe i hapur në shoqëri, por në të njëjtën kohë një qenie e butë dhe e ndjeshme.

▪ Sytë e kaltër të hapur supozojnë se këtij personi ndoshta do t’i pëlqejë të flirtojë me seksin e kundërt.

▪ Sytë e gjelbër të thellë nënkuptojnë energji dhe shpikje. Do t’ju duhet shumë kohë për të kuptuar spontanitetin dhe kthjelltësinë e mendjes së personit me sy të gjelbër. Me ta në shoqëri, ju duhet të mprihni aftësitë tuaja intelektuale.

▪ Sytë ngjyrë kafe të çokollatës zbulojnë disa nga tiparet gjenetike të racave të njerëzve nga Mesdheu dhe Lindja e Mesme dhe tregojnë personazhe pasionantë që e duan jetën shoqërore. Pasioni i tyre lidhet me besnikërinë dhe besnikërinë, një person i tillë punon shumë për të siguruar ngushëllim për familjen e tij. Sytë kafe zakonisht tregojnë zemërgjerësi. 

▪ Sytë gri zbulojnë një shkallë të lartë të inteligjencës dhe imagjinatës, por pasioni i këtij lloji të njerëzve të rafinuar është mjaft i qetë, sepse ata janë të prirë për të arsyetuar.

▪ Sytë e zinj janë shumë të rrallë. Ata kanë njerëz mbizotërues dhe mbresëlënës të cilët jo gjithmonë do të arrijnë qëllimin e tyre në mënyrën më të mirë.

Article Logic
Execution time: 0.0038549900054932