3JAT (24.11.2016)

Friday, 25 November 2016 11:45

3JAT (23.11.2016) - I ftuar Aulon Kalaja

Thursday, 24 November 2016 11:10

3JAT: Rudi & Mateo në "tango sportive"

Wednesday, 23 November 2016 12:58
Rudi dhe Mateo janë ndjekës të rregullt të futbollit ndaj nuk ngurrojnë asnjëherë “të komentojnë” ashtu si analistet e sportit në vend. Plot batuta dhe humor të dy sjellin një pjesë nga ajo çfarë ndodh shpesh në rubrikat sportive… surpriza përtëj futbollit. Si ju duket kjo tango në “3jat”?

3JAT (22.11.2016)

Wednesday, 23 November 2016 11:42

3JAT on YouTube

3JAT (19.01.2017) - I ftuar ...
Në Tv 3JAT: Fluturo me presh
Në Tv 3JAT: Autokritika
radio TV
Geek Room

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll