Zgjedhje 2017

  5 veshjet kryesore që çdo femër duhet t'i ketë në garderobën e saj

  Apr 06, 2017

  Pavarësisht mundësive ekonomike, ka disa veshje të cilat nuk duhet të mungojnë në garderobën e asnjë femre, pasi ato mund të nevojiten në situata të ndryshme.

  Në përputhje me stilin tuaj ju mund të përzgjidhni të preferuarat tuaja nga lista e mëposhtme, e cila mbetet gjithnjë “in” dhe në modë në çdo kohë.

  Fustani i zi

  lbd-women-wardrobe-essentials.jpg

  Këmishë ose bluzë me vija

  women-wardrobe-essentials-1.jpg

  Geta të zeza

  black-tights-women-wardrobe-essentials.jpg

  Pardesy

  trench-coats-women-wardrobe-essentials.jpg

  Xhaketë me ngjyrë

  women-wardrobe-essentials.jpg

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll