Varësja e dizenjuar nga Kanye West ka një çmim shokues! Ja vlera e saj [FOTO]

Apr 10, 2017

Producenti 39 vjeçar ka nxjerrë linjën e tij të varëseve prej floriri në një përpjekje për t’u kthyer në mbretin mitik Mida.

Kanye ka bërë publik një bashkëpunim me Jacob Arabov për të prodhuar një linjë varësesh floriri. Përpara se të emocionoheni, më mirë mësoni çmimet e këtyre bizhuterive, dhe le të themi që bashkëshorti i Kim ka vendosur që ta peshojë arin me...ar. Pra me fjalë të tjera, çmimet janë aq të larta sa mund të imagjinoni, në nivele komike. Kështu që është mirë ta merrni këtë vendim të rëndësishëm tani, do të kurseni që fëmijëve tuaj të ardhshëm t’u siguroni një të ardhme të mirë, apo do të bleni një nga varëset e Kanyes? Nuk po bëjmë shaka pasi kushtojnë plot 13 mijë dollarë. Në një intervistë për Vogue Kanye tha se dëshironte të krijonte diçka që të përfaqësonte dashurinë e përjetshme, dhe çfarë tjetër më mirë se ari që kushton sa qimet e kokës?

gold1.jpg

gold2.jpg

Kanye ka bërë publik një bashkëpunim me Jacob Arabov për të prodhuar një linjë varësesh floriri. Përpara se të emocionoheni, më mirë mësoni çmimet e këtyre bizhuterive, dhe le të themi që bashkëshorti i Kim ka vendosur që ta peshojë arin me...ar. Pra me fjalë të tjera, çmimet janë aq të larta sa mund të imagjinoni, në nivele komike. Kështu që është mirë ta merrni këtë vendim të rëndësishëm tani, do të kurseni që fëmijëve tuaj të ardhshëm t’u siguroni një të ardhme të mirë, apo do të bleni një nga varëset e Kanyes? Nuk po bëjmë shaka pasi kushtojnë plot 13 mijë dollarë. Në një intervistë për Vogue Kanye tha se dëshironte të krijonte diçka që të përfaqësonte dashurinë e përjetshme, dhe çfarë tjetër më mirë se ari që kushton sa qimet e kokës?

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll