Kjo është arseja pse duhet të shikoni thithkat para se të përdorni buzëkuq [VIDEO]

May 09, 2017

A e keni menduar ndonjëherë sa do ju hynin në punë për bukurinë tuaj?

Tashmë kur të kërkoni ngjyrën ideale të buzëve tuaja, hidhini një sy ngjyrës së thithkave dhe ajo ju tregon ekzaktësiht çfaë buzëkuqi të blini. Jo, nuk po bëjmë shaka!

Sipas “The Doctors”, një emision ku flitet për shëndetin, ajo çfarë duhet të bëni, është të zgjidhni ngjyrën perfekte të buzëkuqit tuaj vetëm duke parë ngjyrën e thithkave.
Edhe pse mund t’iu duket qesharake, jemi të sigurt se do e provoni dhe ju.

Provojeni! Në fund të fundit, natyra jonë është kaq e bukur!

 

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll