Saint Laurent i çon këpucët me takë në një tjetër nivel

Aug 03, 2017

Dyfish të rrezikshme!
Për sezonin e parë të Anthony Vaçarello si drejtues artistik i shtëpisë së famshme parisiene Yves Saint Laurent, ai krijoi një palë këpucë elegante me një elemnt shtesë: rrota. Po, pikërisht kështu, jo vetëm që janë këpucë me takë të lartë, por mund të përdoren si patina. Kështu nëse keni një event mode në orën 10, mund të jeni tek tjetra në vetëm pak kohë.
Këto këpucë të veçanta mund t’i gjeni në dyqanet “YSL” në të gjithë botën (dhe online). Nëse keni 2.000 $ për të shpenzuar për një xhiro në spital, janë perfekte për ju.

1218209.JPG

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll