Kapelet më të bukura për femrat në plazh. Cila ju pëlqen më shumë? [FOTO]

Aug 22, 2017
Sipas ekspertëve edhe kapelet në stinën e verës kanë rëndësinë e tyre.
Kombinimi i tyre  në plazh i tregon femrat edhe më bukur dhe seksi. Këtë verë kanë rënë në sy, ngjyrat tipike verore, të thjeshta dhe materiali prej kashte në përgjithësi.  Për më tepër, shikoni  disa prej tyre: 
 
1.
 
 
 
 
2.
 
3.
 
 
4.
 
 
5.
 
 
 
Burimi: ELLE
radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll