The Weeknd @Stokholm

Jan 03, 2017

Mjafton t'ju themi The Weeknd, dhe e dimë që pyetja juaj e vetme do të jetë…Kur dhe ku? Hitbërësi i "Starboy" do të jetë më 17 shkurt në Globe Arena, në Stokholm të Suedisë. Një koncert në kuadër të promovimit të albumit të 3-të të artistit, biletat e të cilit kushtojnë 110 euro. Do thoni ju pak shifër e lartë. Hmm me një repertor dhe zë unik si ai i The Weeknd, na besoni ia vlen t'i kurseni mënjanë ca para! 

Ora: 19:00 

Data: 17 Shkurt 

Vendodhja: Globe Arena, Stokholm 

http://www.viagogo.co.uk/Concert-Tickets/Rap-Hip-Hop-Reggae/The-Weeknd-Tickets/E-1985762

 

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll