Little Mix @Milano

Jan 03, 2017

Ato janë katër dhe përgjatë vitit të kaluar na vërtetuan se janë një ndër grupet më të suksesshme të vajzave në historinë e muzikës. E kemi fjalën për bukuroshet e Little Mix, të cilat më 30 maj keni fatin ti ndiqni live në Milano të Italisë. Duke qene se vajzat nuk vuajnë për vokal dhe as për energji gjatë performancave të tyre në skenë, përgatituni të kërceni si të çmendur së bashku me to!

Ora: 19:00 

Data: 30 Maj 

Vendodhja: Mediolanum Forum, Milano 

http://www.viagogo.co.uk/Concert-Tickets/Rock-and-Pop/Little-Mix-Tickets/E-1997077

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll