Topalli debat me Ramën. Kush është më vulgari? [VIDEO]

Oct 20, 2016

Në një debat në lidhje me etikën në komunikim janë përfshirë, kreu i qeverisë, Edi Rama me deputeten e PD Jozefina Topalli. Kjo e fundit i tha Ramës se ai flet në një mënyrë shumë vulgare dhe i argumetoi e pasojat, që mund ta çojnë në humbje vitin e ardhshëm zgjedhor. Po kryeministri i kujtoi një sjellje të Topallit kur ajo ishte kryetare kuvendi, kur përdori fjalën zhele në vend të kostumit.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll