Ekskluzive/ Rrëfehet Jozefina Topalli për politikën dhe familjen

May 19, 2017

Ajo është një zonjë që di të tërheqë vëmendjen, ndoshta edhe për shkak të karakterit të fortë që ka, apo edhe për postet e larta qe ka mbajtur. Megjithatë sot do ju njohim me një Jozefina Topalli që rralle e keni ndeshur. Në një intervistë sa larg aq edhe afër politikës, Jozefina Topalli rrëfen jetën e saj. Në ditët e vështira të politikës shqiptare, Topalli vjen ndryshe, ashtu siç rrallë e kemi parë në media, pasi vëmendja e saj duket se është drejtuar më shumë nga familja, që prej vitit 2013. cilësuar si zonja e hekurt, Jozefina Topalli rrëfen se si u bë pjesë e Partisë Demokratike në vitin 96.

Është bërë pjesë e politikës 20 vite më parë, e miqtë tashmë janë shumë. Por sot Jozefina Topalli ka 2 emra që veçon, e njëri sigurisht është Sali Berisha.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll